mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Grafikas problēma ar farcry

Reply

Thread Tools
Old Februāris 16, 2008, 15:26
Loceklis

Default Grafikas problēma ar farcry

im abos virzienos tālu, lai pirmo reizi un IVE tikko sāka spēlēt spēles im sākumā bija atrast rokas lielgabalu granātas un ķermeņa bruņas, un pēc tam atverat durvis, un tā rezultātā džungļi, bet kad es ieeju džungļi zemes ir messed up to pārādās kā zili vietā Apstādījumi do you guys saprast man izskatās, ka mana GFX karti aprunāt rokturi, bet mana karte ir GeForce 7600
Old Februāris 16, 2008, 19:44
Donors Group

tas var būt, ka jūsu karte ir bojāta, ka jums ir nepieciešams atjaunināt jūsu vadītājiem, vai arī bija kļūda, kad instalējāt spēli.

tikai labs, atrast jaunāko draiveri, lai varētu karti, un ja tas neizdodas, jo jūs vēl joprojām ir labi pie sākuma, atinstalēt un pārinstalēt un redzēt, ja tā ir noteikts jebkādas anomālijas. ja neviens no šo darbu, jūs varat droši uzņemties jūsu grafikas karte ir messing up. tādā gadījumā jums būs nepieciešams, lai saņemtu jaunu acīmredzami.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 17, 2008, 10:50
Loceklis

Tikai, lai palīdzētu jums dažus, šeit ir jaunākā vadītājiem Nvidia kartes. Es esmu gatavojas pieņemt, ka jums ir Windows XP. Ja Jūs neesat Jums būs nepieciešams izvēlēties pareizo OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Hope this helps you.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.