![]() |
|
| |||
| |||
| im abos virzienos tālu, lai pirmo reizi un IVE tikko sāka spēlēt spēles im sākumā bija atrast rokas lielgabalu granātas un ķermeņa bruņas, un pēc tam atverat durvis, un tā rezultātā džungļi, bet kad es ieeju džungļi zemes ir messed up to pārādās kā zili vietā Apstādījumi do you guys saprast man izskatās, ka mana GFX karti aprunāt rokturi, bet mana karte ir GeForce 7600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas var būt, ka jūsu karte ir bojāta, ka jums ir nepieciešams atjaunināt jūsu vadītājiem, vai arī bija kļūda, kad instalējāt spēli.
tikai labs, atrast jaunāko draiveri, lai varētu karti, un ja tas neizdodas, jo jūs vēl joprojām ir labi pie sākuma, atinstalēt un pārinstalēt un redzēt, ja tā ir noteikts jebkādas anomālijas. ja neviens no šo darbu, jūs varat droši uzņemties jūsu grafikas karte ir messing up. tādā gadījumā jums būs nepieciešams, lai saņemtu jaunu acīmredzami. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Tikai, lai palīdzētu jums dažus, šeit ir jaunākā vadītājiem Nvidia kartes. Es esmu gatavojas pieņemt, ka jums ir Windows XP. Ja Jūs neesat Jums būs nepieciešams izvēlēties pareizo OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html Hope this helps you. |