menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Problém s grafikou farcry

Reply

Thread Tools
Old 16. februára 2008, 15:26
Člen Skupina

Default Problém s grafikou farcry

im križujúceho ďaleko prvýkrát a IVE práve začali hrať hru im na začiatku boli nájdete ruky zbraň granáty a nepriestrelné vesty a potom si otvorte dvere, a to vedie k džungli, ale keď som chodiť do džungle v teréne je neusporiadaný to príde ako modrá miesto zelene si chlapci pochopili mi to vyzerá môj GFX karty prevýšenia zvládnu, ale moja karta je GeForce 7600
Old 16. februára 2008, 19:44
Darcu Skupina

sa môže stať, že vaša karta je chybná, že je potrebné aktualizovať svoje ovládače, alebo došlo k chybe pri inštalácii hry.

Len pre správnu mieru, nájsť najnovšie ovládače pre svoju kartu, a ak to zlyhá, pretože ste stále na samom začiatku, odinštalovať a znovu nainštalovať a zistiť, či to rieši prípadné odchýlky. v prípade, že žiadny z práce, môžete bezpečne predpokladať, grafickej karte je umazávání hore. v takom prípade budete musieť získať nový samozrejme.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 17.februára 2008, 10:50
Člen Skupina

Stačí, aby vám pomohol niektoré, tu je najnovšie ovládače pre karty Nvidia. Budem predpokladať, že ste so systémom Windows XP. Ak si nie budete si musieť vybrať správny OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Dúfam, že to pomôže vám.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop tému xioner Všeobecné Software Chat 11 23. októbra 2008 12:03
PSU,,, stále problémom pre mňa dsaliba Prípady & Napájacie zdroje 7 10. September 2008 13:10
PSU tému ukmm Prípady & Napájacie zdroje 2 14. decembra 2007 15:55
Mohli by ste ešte povedať, Crysis je 2. farcry ak to wasn'ta vykonáva rovnaké ľudí? cheesepuff PC a herné konzoly 6 21. novembra 2007 20:35
Já jsem pne ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém. Dmeyer07 Graphics Cards & Monitory 5 3. November 2007 22:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.