менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Графіка випуску з FarCry

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 лютого 2008, 15:26
Член групи

Default Графіка випуску з FarCry

І. курсує Far Cry вперше і Ive тільки почали гру ним на початку ви були знайти пістолет гранати і бронежилети, а потім ви відкриваєте двері, і вона веде в джунглі, але коли я входжу в джунглі землю Is Messed Up воно з'являється як блакитний замість зеленої, у вас хлопці розуміють мене це виглядає як моя GFX карта нахиляє ручку, але моєї карти GeForce 7600
Old 16 лютого 2008, 19:44
Донор групи

Цілком можливо, що ваша картка є помилковим, що вам потрібно оновити драйвери або виникла помилка при установці гри.

тільки для хорошої заходом, знайти останню версію драйверів для вашої картки, і якщо це не вдається, оскільки ви все ще знаходимося на самому початку, видаліть і перевстановіть його і подивитися, якщо вона встановлює будь-яких аномалій. Якщо жодна з цих дій, можна з упевненістю припустити, ваша відеокарта Мессінг вгору. У цьому випадку, вам необхідно отримати нове очевидно.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 17 лютого 2008, 10:50
Член групи

Просто, щоб допомогти деяким з вас, тут новітні драйвера для відеокарт Nvidia. Я буду вважати, що ви працюєте в Windows XP. Якщо ви не вам потрібно буде вибрати правильну ОС. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Сподіваюся, що це допоможе.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.