![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://филес.филефронт.цом/гриддивкс/.../филеинфо.хтмл Ја вам препоручујем доунлоад гледати на 720п у ДивКс формату.
|
| |||
| |||
| квалитет игре донео прошли викенд, ја мислио тоца 3 је добро, али то се на нову ниво, пронађите трзај аута мало тешко обрадимо их тако мада бљесак леђа долазе у врло згодан лол |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Даммит Желим ову игру сада!
| |||
| |||
| велики уређивања имате паздрав 3? |
|
| |||
| |||
| ја донт игра на Ксбокс 360. само у пријатеље кућа. али хвала ти. : Д
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| ох ыеах, заборавио то споменути. ово није на грапхицс МАКС подешавања. у то време нисам се остварити било неких додатних подешавања која сам имала на медију уместо ултра. сада су све на ултра и изгледају још боље!
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |