![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами ние всички знаем, дългоочакваното, отложени GTA 4 е да бъдат пуснати на 29 април за PS3 и Xbox 360 конзоли, но не кой знае кога и дали си ще получите съобщение на PC?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Безсмислен тази тема е нещо, което може лесно да разберете с бързо в Google, но докато аз съм публикуване отговорът е, че няма официален отговор, октомври е определена дата, но Rockstar havn't го потвърди или дори ако те ще публикува PC версия. |
|
| |||
| |||
| аз прав арго намирам нищо за компютър съобщение
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ами аз търсили GTA 4 компютъра и имам резултат от това, публикувани по-горе. Ако го направят това съобщение ще бъде октомври, но тъй като някои от членовете, посочени ще има огромен пазар за PC версия, и както можете да видите от състоянието си на изкуството уравнението по-долу: ((Огромен пазар = BIG $$$$) = РАЗУМНА ИДЕЯ ЗА НАС) , че нещо им е длъжен да отида за: D |
|
| |||
| |||
| ОК наздраве M8
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |