![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobře všichni víme, dlouho očekávaná, odloženo GTA 4 je propuštěn na 29 dubnu pro PS3 a Xbox 360 konzolí, ale někdo vědět, kdy nebo zda jeho dostanu pc verze?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Zbytečné téma, to je něco, co by mohl snadno zjistit, s rychlým google, ale když už jsem posíláte odpověď je, že neexistuje žádná oficiální odpověď, říjen je k určitému datu, ale Rockstar ses potvrdil, že ani v případě, že bude zpráva PC verze. |
|
| |||
| |||
| já spravedlivý dotírat nález něco o pc verzi
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem hledal GTA 4 PC a dostal výsledek i před tím. Pokud se tak uvolnění, že to bude říjnu, ale protože některé z uvedených článků bude obrovský trh pro PC verzi, a jak můžete vidět z mého stavu níže uvedené rovnice: ((Obrovský trh = BIG $$$$) = rozumný nápad PRO COMPANY) to je něco, co jejich povinen jít: D |
|
| |||
| |||
| ok cheers m8
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |