![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθώς όλοι γνωρίζουμε την από μακρού αναμενόμενη, αναβάλλεται GTA 4 θα κυκλοφορήσει στις 29 του Απρίλη για το PS3 και Xbox 360 κονσόλες, αλλά Ξέρει κανείς πότε ή αν θα του για να πάρει ένα PC έκδοση;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Άσκοπη θέμα αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε εύκολα να ανακαλύψετε με ένα γρήγορο google, αλλά ενώ είμαι απόσπαση η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, Οκτώβριος είναι μια ημερομηνία που αναφέρεται, αλλά Rockstar havn't επιβεβαίωσε ή ακόμα και αν θα κυκλοφορήσει ένα έκδοση για PC.
| |||
| |||
| λοξοτομώ ακριβώς βρει τίποτα για ένα pc απελευθέρωση
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Έψαξα GTA 4 PC και πήρα το i αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε παραπάνω. Αν το κάνουν αυτό απελευθέρωση θα είναι τον Οκτώβριο, αλλά δεδομένου ότι ορισμένα από τα είδη που απαριθμούνται θα υπάρξει μια τεράστια αγορά για την έκδοση για PC, και όπως μπορείτε να δείτε από την κατάσταση μου την τέχνη παρακάτω εξίσωση: ((Τεράστια αγορά = BIG $$$$) = λογική ιδέα για την Εταιρεία) αυτό είναι κάτι που τους οφείλει να πάμε για: D |
|
| |||
| |||
| cheers ok m8
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |