![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos mindannyian tudjuk, a régóta várt, elhalasztották GTA 4 után bocsátották ki április 29-én a PS3 és Xbox 360 konzolokon, de nem tudni, mikor valaki, vagy ha haladó kap a pc verzióhoz képest?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Értelmetlen ez a téma az, amit könnyedén megtudhatja egy gyors google, de amíg én vagyok a kiküldetés válasz az, hogy nincs hivatalos válasz, október van egy megadott időpontban, de a Rockstar havn't megerősítette, vagy akkor is, ha ad ki, PC-változat. |
|
| |||
| |||
| én csak vidám talál semmit a pc release
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Jól kerestem GTA 4 PC és a kapott eredmény i posted above. Ha mégis mentesít ez lesz október, de egyes cikkek említett lesz egy hatalmas piac a PC-változat, és mint látod az én állásához alábbi egyenlet szerint: ((Hatalmas piacot = BIG $$$$) = PRAKTIKUS IDEA COMPANY) ez olyasmi, hogy kötelező eljönni: D |
|
| |||
| |||
| ok pirítós M8
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |