![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן כולנו מכירים את המיוחל הוא במישור, נדחה GTA 4 המתפרסמת ב 29 באפריל עבור PS3 ו Xbox 360 הקונסולות, אבל מישהו יודע מתי או אם הולכים על מנת לקבל שחרור PC?
|
| |||
| |||
| נושא Pointless זה משהו שאתה יכול בקלות לברר עם Google מהירה, אבל בזמן שאני שולח אליה התשובה היא שאין תשובה רשמית באוקטובר הוא תאריך נתון אבל havn't Rockstar אישרה זאת או אפילו אם הם ישחררו גרסת PC. |
|
| |||
| |||
| אני פשוט צביעות למצוא שום דבר על שחרור מחשב
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן חיפשתי GTA 4 PC ו אני קיבלתי את התוצאה Posted לעיל. אם הם עושים לשחרר אותו זה יהיה באוקטובר, אך חלק מן המאמרים שהוזכרו יהיה שוק ענק עבור גרסה למחשב, והוא כפי שאתה יכול לראות מהמדינה שלי של המשוואה אמנות להלן: ((= BIG HUGE MARKET $$$$) = הגיוני רעיון לחברה) זה משהו הנכנס שלהם ללכת על: D |
|
| |||
| |||
| Cheers אישור M8
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |