![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes visi žinome, ilgai lauktas, atidedamas GTA 4 yra išleista 29 balandis už PS3 ir Xbox 360 konsolės, bet kas žino, kada ir ar jos ketina gauti pc paleisti?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Beprasmė tema, tai, kas jums galėtų lengvai sužinoti su "Google" greitai, bet kol aš parašėte atsakyti, kad nėra jokio oficialaus atsakymo, spalis yra nurodyta data, tačiau Rockstar havn't patvirtino, kad ji net jeigu jie bus išlaisvinti PC. |
|
| |||
| |||
| I just cant find anything apie PC spaudai
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Na Ieškota GTA 4 PC ir gavo rezultatas Zamieściłem aukščiau. Jei jie paleisti ji bus spalis, o kai kurie minimi straipsniai bus didžiulė rinka PC versija, ir kaip matote iš mano šiuolaikiniais lygtis žemiau: ((Milžiniška rinka = BIG $$$$) = protingą DĖL BENDROVĖS) kad yra kažkas jų privalo eiti: D |
|
| |||
| |||
| Gerai Cheers m8
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |