![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu mēs visi zinām, ilgi gaidītā, atlikta GTA 4 laišanas gada 29 aprīlī PS3 un Xbox 360 konsolēm, bet ikviens zina, vai un kad tā gatavojas saņemt pc release?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bezjēdzīga tēma tas ir kaut kas jūs viegli varētu uzzināt ar quick google, bet kamēr es esmu sūtat atbilde ir, ka nav oficiālu atbildi, oktobra datumā, bet Rockstar havn't apstiprināts, vai arī tad, ja tās atbrīvot PC version. |
|
| |||
| |||
| Es tikai aprunāt atrast kaut ko par pc presei
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nu es meklējāt GTA 4 PC un ieguva rezultātu i posted iepriekš. Ja viņi to atbrīvotu tā būs oktobrī, bet kā daži minētie panti būs milzīgs tirgus PC versija, un, kā jūs varat redzēt no sava stāvokļa mākslas vienādojumu šādi: ((Milzīgas tirgus = BIG $$$$) = Sensible IDEA FOR COMPANY) tas ir kaut kas viņu pienākums iet: D |
|
| |||
| |||
| ok cheers m8
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |