![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze wszyscy wiemy, długo oczekiwana, przełożone GTA 4 jest wydany 29 kwietnia na PS3 i konsol Xbox 360, ale nie każdy wie, kiedy i czy jej dostanie szt. prasowa?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Temat Pointless jest to coś można łatwo odnaleźć w szybkie google, ale jednocześnie jestem delegowania odpowiedź, że nie ma oficjalnej odpowiedzi październiku danym dniu, ale havn't Rockstar potwierdził, ani nawet, jeśli tylko puszczą Wersja PC. |
|
| |||
| |||
| I just cantomat znaleźć nic o pc prasowa
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Więc szukałem GTA 4 PC, ale i wynik jest podana wyżej. Jeśli tak to zwolnienie będzie października, ale jak niektórzy z wymienionych artykułów będzie olbrzymi rynek dla wersji PC, a jak widać z mojego stanu równania sztuki poniżej: ((Ogromny rynek = BIG $$$$) = SENSIBLE POMYSŁ NA NAS) to jest coś ich wiąże się iść za: D |
|
| |||
| |||
| cheers m8 ok
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |