![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine ştim cu toţii de mult asteptat, amânată GTA 4 este de a fi lansat pe 29 aprilie pentru PS3 şi Xbox 360 console, dar nimeni nu ştie când sau dacă sa mergi la a lua un PC eliberare?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Rost acest subiect este ceva ce ar putea găsi cu uşurinţă cu o scurtă Google, dar în timp ce eu sunt postaţi răspunsul este că nu există nici un răspuns oficial, octombrie este o data de dat, dar Rockstar havn't confirmat-o, sau chiar în cazul în care se va elibera un versiune PC. |
|
| |||
| |||
| Tocmai am găsit ceva cant despre un PC eliberare
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ei bine am căutat GTA 4 PC şi rezultatul i-am postat de mai sus. Dacă ei a face aceasta versiune va fi luna octombrie, dar ca unele dintre articolele menţionate acolo va fi o mare piaţă pentru o versiune PC, şi după cum puteţi vedea de la meu a tehnicii ecuaţia de mai jos: ((= Huge PIATA MARE $$$$) = Sensible idee pentru companie) că este ceva legat lor pentru a merge pentru: D |
|
| |||
| |||
| ok noroc M8
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |