![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobre všetci vieme, že dlho očakávaná, odložené GTA 4 je prepustený dňa 29. pre PS3 a Xbox 360 konzol, ale niekto vedieť, kedy alebo či bude mať svoje PC verziu?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Zbytečné téma je to niečo, čo by mohol ľahko zistiť, s rýchlou google, ale zároveň som vyslania odpoveď je, že neexistuje žiadna oficiálna odpoveď, október je dátum, ale vzhľadom k tomu, havn't Rockstar potvrdil, že ani v prípade, že bude uvoľnenie PC verzia. |
|
| |||
| |||
| Len som cant nájsť niečo o PC verziu
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tak jsem GTA 4 PC a dostal výsledok i posta vyššie. Ak tak urobia, že správa bude októbri, ale pretože niektoré z predmetov uvedené bude obrovský trh pre PC verziu, a ako je vidieť z môjho stavu rovnica nižšie: ((Obrovský trh = BIG $$$$) = rozumný nápad PRE COMPANY) že je niečo ich povinný ísť: D |
|
| |||
| |||
| ok nazdraví M8
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |