![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па смо сви знате дуго чекала, одгођено гта 4 је биће објављени на 29. април за пс3 и Ксбокс 360 конзолу, али када се било ко да зна или ако је његова одласка у добити пц релеасе?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Недуховит топиц то је нешто могли лако сазнати уз гоогле брз, али док сам постинг одговор је да не постоји званични одговор, октобар је добио датум али Роцкстар хавн'т потврдила или чак и ако они ће отпустити једног ПЦ верзију. |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан лицемјерје наћи ништа о пц релеасе
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Па сам претраживали ГТА 4 ПЦ и добио сам резултат постед горе. Ако они то релеасе то ће бити октобар, али као неким члановима се помиње да ће бити огромно тржиште за ПЦ верзију, као што можете видети из мог достигнуће једначина испод: ((= Огромне ТРЖИШТА БИГ $$$$) = читко идеја за Друштво) да је нешто њиховим дужна обратити за: Д |
|
| |||
| |||
| ок наздравље м8
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |