![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi hepimiz biliyoruz uzun zamandır beklenen, gta 4 ertelenen 29 Nisan'da PS3 ve Xbox 360 konsolları için, ancak yayımlanan kimse ne biliyor ya da PC sürümü alacaksın?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Anlamsız konu bu kolayca hızlı bir Google bulmak bir şey, ama Ben cevap gönderme kulüpler hiçbir resmi cevap olduğunu, Ekim Rockstar havn't veya teyit bile bir serbest bırakacak bir tarih verilir ama PC versiyonu. |
|
| |||
| |||
| i adil bir PC sürümü hakkında bir şey bulmak cant
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Well I GTA 4 PC'ye arama sonucu I got yukarıda yayınlanmıştır. Eğer onlar Ekim olacak, ancak serbest yapmak bazı makaleler olarak orada çok büyük bir pazar, PC sürümü için, olacak gibi aşağıda sanat denkleminin benim devletten görebilirsiniz bahsetti: ((Büyük bir pazar = BÜYÜK $$$$) = Sensible IDEA FİRMA İÇİN) bağlı olduğu için kendi gitmek için bir şey: D |
|
| |||
| |||
| ok cheers m8
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |