![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Například já jsem byl naháněn policajti a hra začíná neotesanec-nahoru to trochu pokulhává. Mám MSI GTX260 896megabajt a I7 920. můj počítač zvládne Crysis na ultra-vysoká takže si nemyslím, že je Grafix je problém. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV je vyhlášený lag ve hře, a to i na velmi vysoké spec ks `s, bylo a je přivezeno program a nezkouší správně, youll muset počkat a nainstalovat patche pro hru, aby se zjistilo, zda to zlepší jakýkoli, je poslední oprava je k dispozici zde http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo hra je bugged ven, vím, že lidí, kteří běží na podobné systémy se Vám ale 4870x2 je a hra stále zaostává Na další poznámku, proč nejsou zadaná tito
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ok to není otázka pro udržení GTAIV ale na socialwalefers komentář Chtěl bych to udělat, ale jen zajímalo ... mých XP je zcela vylepšil a nastavení pro hraní her a můj Windows 7 isnt Pokud jsem v jednom z těchto měřítek na hraní os, které jsem udělal, nebo moje Windows 7, které jsem pomocí by to být stejná? |
|
| |||
| |||
| Ne vylepšil XP by bylo lepší, RAM neovlivňuje lavičky na všech I use XP vyzkoušet sám, jeho nižší zdroj hlad
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| GTA IV Gameplay Pomalé | Help1inghand | PC a herní konzole | 4 | 8. května 2009 13:47 |
| Thread Nástroje | |
| |