![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Για παράδειγμα, είμαι κυνηγημένος από την αστυνομία και το παιχνίδι αρχίζει να χωριάτης-up
είναι κάπως υστερήσεις. Έχω μια MSI GTX260 896MB και i7 920. ο υπολογιστής μου μπορεί να χειριστεί crysis για ultrahigh έτσι δεν νομίζω ότι η grafix είναι το θέμα. βοήθεια; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
GTA IV είναι γνωστή για υστέρηση στο παιχνίδι, ακόμα και σε πολύ υψηλό spec PC `s, ήταν και είναι ένα πρόγραμμα έσπευσε και δεν ελέγχονται σωστά, youll πρέπει να περιμένουμε και να εγκαταστήσετε τα patches για το παιχνίδι για να δείτε αν αυτό βελτιώνει υπάρχει, το τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι διαθέσιμη εδώ
http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ναι, το παιχνίδι είναι bugged out, γνωρίζω ανθρώπους της λειτουργίας των συστημάτων για την δική σας αλλά έχουν 4870x2 του και το παιχνίδι εξακολουθεί να υπολείπεται
Σε ένα άλλο σημείωμα, γιατί δεν μπαίνετε εκείνα
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok αυτό το θέμα δεν είναι να GTAIV διατηρώντας όμως να σχολιάσει socialwalefers
Θα ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά μόνο να αναρωτιέται ... XP μου είναι εντελώς tweaked setup και για gaming και μου Windows 7 isn't Αν έκανα ένα από αυτά τα σημεία αναφοράς σε ένα gaming os ότι έκανα ή μου παράθυρα 7 ότι είμαι με τη χρήση θα πρέπει να είναι η ίδια; |
|
|
|||
|
|||
|
Όχι tweaked XP θα είναι καλύτερα, RAM δεν επηρεάζει την παγκάκια σε όλα τα
Χρησιμοποιώ XP να δοκιμάσει τον εαυτό μου, τη λιγότερο πόρος πεινασμένος
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |