![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na primjer, ja sam otjerao od Drotovi se i igra počinje gedža-up to kinda zaostaje. Imam MSI GTX260 896MB i i7 920. moj računalo može nositi crysis na ultrahigh tako da ne mislite da je grafix su problem. bilo koji pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV je poznata lag u igri, čak i na veoma visok spec. PC `s, to je bio i je jurnu program nije testiran i ispravno, youll morati pričekati i instalirajte zakrpe za igru da vidi ako je bilo koji poboljšava, u najnoviji patch je dostupan ovdje http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da igra je bugged out, znam ljudi koji prikazuju slične Vašima sustava ali one imaju 4870x2 i igra i dalje zaostaje Na drugoj bilješki, zašto ne upisati ovi
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ok ovo nije pitanje da zadrži GTAIV nego socialwalefers komentar Htjela bih to učiniti, ali samo zanima ... moj XP tweaked i kompletno postavljanje za gaming i moj nije Windows 7 Ako sam jedna od onih igara repere na os što sam učinio, a kada moj Windows 7 koji bi ja sam koristeći Internet biti isti? |
|
| |||
| |||
| Nope XP tweaked bi bilo bolje, RAM-a ne utječe na klupama u svim Koristim XP da testirate sebe, njegove manje resursa gladna
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| GTA IV Sporo Gameplay | Help1inghand | PC & konzole Igre | 4 | 8. svibanj 2009 13:47 |
| Thread Tools | |
| |