![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Például én is üldözték a zsaruk és a játék megkezdi a paraszt-up it kind lemaradás. Van egy MSI GTX260 896MB és I7 920. a számítógépet tudja kezelni a Crysis ultrahigh így nem hinném, hogy az grafix a kérdésben. any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV híres lag a játékban, akkor is nagyon magas spec pc `s volt, és rohant a programot, és nem tesztelték megfelelően, youll várni, és telepítse a javításokat a játékhoz, hogy ha javul minden, a legújabb javítás itt található http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze a játék poloska, én tudom, az emberek futó hasonló rendszerek a tied, de már 4870x2 és a játék még mindig lemaradás A másik megjegyzés, miért nem adja meg ezek
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ok ez nem kérdés, hogy megtartja GTAIV hanem socialwalefers komment Azt szeretném csinálni, de csak gondoltam ... én teljesen XP tweaked beállítását a szerencsejáték és a Windows 7 isnt Ha én az egyik ilyen referenciaértékeket a szerencsejáték-os, amit én vagy a windows 7, hogy én használ lenne ugyanaz? |
|
| |||
| |||
| Nem tweaked XP jobb lenne, RAM nem befolyásolja a padok egyáltalán I use XP tesztelni magam, hogy kevesebb forrás éhes
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| GTA IV Slow Játékmenet | Help1inghand | PC és konzol játékok | 4 | 8. május 2009 13:47 |
| Téma eszközök | |
| |