![]() |
|
| |||
| |||
| לדוגמה, אני להיות מודח על ידי שוטרים והמשחק מתחיל כפרי מעקב זה די lags. יש לי MSI GTX260 896MB ו i7 920. המחשב שלי יכול להתמודד עם crysis על ultrahigh כך אני לא חושב grafix הם הבעיה. כל עזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV הוא בעל שם עבור ל"ג של המשחק, אפילו גבוה מאוד spec PC `S, זה היה מהר ו היא תוכנית ולא נבדק כראוי, youll צריך לחכות ולהתקין את התיקונים של המשחק כדי לראות אם הוא משפר את כל, את התיקון העדכני ביותר הזמין כאן http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן המשחק הוא bugged החוצה, אני יודע על אנשים רצים דומה מערכות שלך אבל יש להם 4870x2 של והמשחק עדיין lags הערה אחר, למה אתה לא נכנסים אלה
|
| |||
| |||
| אישור זה לא שאלה של שמירה על GTAIV אלא socialwalefers התגובה אני רוצה לעשות את זה אבל רק תוהה ... שלי היא XP ו completly tweaked עבור תוכנית ההתקנה של Windows המשחקים שלי 7 isn't אם עשיתי אחד מאותם מידע בנושא על המשחקים OS כי עשיתי את שלי או של Windows 7, כי אני משתמש בו היה להיות זהה? |
|
| |||
| |||
| לא tweaked XP יהיה טוב יותר, זיכרון RAM לא משפיע על הספסלים בכלל אני משתמש XP כדי לבדוק את עצמי, את המשאבים פחות רעב
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| GTA IV איטי Gameplay | Help1inghand | PC & קונסולת משחקים | 4 | 8 במאי 2009 13:47 |
| שרשרת כלים | |
| |