![]() |
|
| |||
| |||
| Piemēram, es esmu chased ar kruķiem un spēli sāk laucinieks-up it kinda VRG. Man ir MSI GTX260 896MB un i7 920. mans dators var apstrādāt Crysis uz ultrahigh tāpēc es nedomāju grafix ir jautājums. any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV ir slavens ar kavēšanās, medījumus, pat par ļoti augstu spec pc `s, tas bija un ir metās programmu un nav testēts pareizi, JŪS ir jāgaida un instalēt ielāpus uz spēli, lai noskaidrotu, vai tas uzlabo tāda ir, jaunāko patch ir pieejams šeit http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah spēle ir bugged ārā, es zinu cilvēku darbības līdzīgas sistēmas, lai jums, bet tie ir 4870x2's un spēle vēl lags Uz citu, ņemiet vērā, kāpēc ne jūs ienākt šie
|
| |||
| |||
| Ok tas nav jautājums saglabājot to GTAIV bet socialwalefers komentāru Es gribētu darīt, bet tikai jautājums ... mans XP ir completly tweaked un uzstādīšana spēļu un mans Windows 7 isn't Ja man bija viena no tiem, spēļu os, ka man nav vai manu windows 7, kuru es izmantoju kurš tas būtu pats kritēriji? |
|
| |||
| |||
| Nē tweaked XP būtu labāk, RAM neietekmē soliem visu Es izmantoju XP, lai pārbaudītu sevi, tā samazinot resursu izsalcis
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |