![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Na przykład, ja jestem ich gonił przez policję i gra zaczyna się chłop-up kinda to tyle. Mam MSI GTX260 896MB oraz i7 920. mój komputer może obsługiwać Crysis na ultrahigh tak nie sądzę Grafix są w tej kwestii. any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV jest znana opóźnienia w grze, nawet na bardzo wysokim spec pc `s, to była i jest pracą, a nie program testowany prawidłowo, youll musiał poczekać i zainstalować patche do gier, aby sprawdzić, czy to podwyższy istnieją, najnowszą łatkę dostępne jest tutaj http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ta gra jest bugged obecnie, znam ludzi uruchomione podobne systemy do Twojej ale 4870x2 i gra nadal pozostaje w tyle Na innej notatki, dlaczego nie można wprowadzić te
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Ok nie jest to kwestia utrzymania do GTAIV ale socialwalefers komentarz Chciałbym to zrobić, ale tylko zastanawiać ... mój XP jest completly tweaked i konfiguracji gier i mój isnt Windows 7 Jeśli nie jeden z tych wzorców na grach os że zrobiłem moje okna lub 7, że ja jestem przy pomocy mogłoby to być takie same? |
|
| |||
| |||
| Nope tweaked XP byłoby lepiej, RAM nie wpływa na ławki na wszystkich Używam XP do badania siebie, jego mniej zasobów głodny
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |