![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Napríklad já som bol nahnanie policajti a hra začína neotesanec-hore to trochu pokrivkáva. Mám MSI GTX260 896megabajt a I7 920. môj počítač zvládne Crysis na ultra-vysoká takže si nemyslím, že je Grafix je problém. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV je vyhlášený lag v hre, a to aj na veľmi vysokej spec ks `s, bolo a je privezené program a neskúša správne, youll musieť počkať a nainštalovať patche pre hru, aby sa zistilo, či to zlepší akýkoľvek, je posledná oprava je k dispozícii tu http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo hra je bugged von, viem, že ľudí, ktorí bežia na podobné systémy sa Vám ale 4870x2 je a hra stále zaostáva Na ďalšiu poznámku, prečo nie sú zadané títo
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ok to nie je otázka pre udržanie GTAIV ale na socialwalefers komentár Chtěl bych to urobiť, ale len zaujímalo ... mojich XP je úplne vylepšil a nastavenie pre hranie hier a môj Windows 7 isnt Ak som v jednom z týchto kritérií na hranie os, ktoré som urobil, alebo moje Windows 7, ktoré som pomocou by to byť rovnaké? |
|
| |||
| |||
| Nie vylepšil XP by bolo lepšie, RAM neovplyvňuje lavičky na všetkých I use XP vyskúšať sám, jeho nižšiu zdroj hlad
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| GTA IV Gameplay Pomalé | Help1inghand | PC a herné konzoly | 4 | 8. mája 2009 13:47 |
| Thread Tools | |
| |