![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| На пример, ја сам отјерао од Дротови се и игра почиње геџа-уп то кинд заостаје. Имам МСИ ГТКС260 896МБ и и7 920. мој рачунар може носити црысис на ултрахигх тако да не мислите да је графикс су проблем. било који помоћ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГТА ИВ је позната лаг у игри, чак и на веома висок спец ПЦ `с, то је био и је јурне програм није тестиран и исправно, ыоулл морати сачекати и инсталирајте закрпе за игру да види ако је било који побољшава, у задњи патцх је доступан овде хттп://ууу.филепланет.цом/195520/190...Ауто-4---Патцх--
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да игра је буггед оут, знам људи који приказују сличне Вашим система али оне имају 4870кс2 и игра и даље заостаје На другој бележака, зашто не уписати ови
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ок ово није питање да задржи ГТАИВ него социалуалеферс коментар Хтела бих то да учини, али само занима ... мој КСП туеакед и комплетно постављање за гаминг и мој није Уиндоус 7 Ако сам једна од оних игара репер на ос што сам учинио, а када мој Уиндоус 7 који би ја сам помоћу то бити исти? |
|
| |||
| |||
| Нопе КСП туеакед би било боље, РАМ-а не утиче на клупама у свим Користим КСП да тестирате себе, његове мање ресурса гладна
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |