![]() |
|
| |||
| |||
| Örneğin, polis tarafından takip olmak am oyun hödük başlar-up bu çok geride kalır. I have MSI GTX260 896MB ve i7 920. benim bilgisayar Ultra so i grafix sorunu olduğunu sanmıyorum Crysis halledebiliriz. herhangi bir yardım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTA IV oyun gecikme için çok yüksek özel bilgisayar bile `da ve bir aceleyle programın düzgün sınanmamıştır s, youll bekleyin ve oyun için eğer, geliştirir görmek için yamalar yüklemek var ünlü olan son yama burada bulabilirsiniz http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet oyun dışında dinlenmişti, I insanlar senin benzer sistemleri çalışan biliyorum ama 4870x2 ve oyun hala geride kalır var Başka bir kayda göre, neden siz girin bunlar
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Tamam bu socialwalefers bir soru GTAIV için koruyarak ama yorum değil Ben ancak sadece merak yapmak istiyorsunuz ... benim XP tamamen tweaked ve oyun için kurulum ve Windows 7 isnt Eğer bir I veya i aynı olura kullanıyorum Windows 7 o yaptı bir oyun bütün bu kriterlerin mi? |
|
| |||
| |||
| Hayır XP de olması daha iyi tweaked, RAM tüm bu banklar etkilemez Ben XP kendimi test etmek için kullanmak, onun daha az kaynak aç
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |