![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Наприклад, я, переслідувана поліцейськими, і гра починається селюк-до
вона відстає цікаве. У мене є MSI GTX260 896MB і i7 920. Мій Комп'ютер може обробляти Crysis на надвисокі тому я не думаю, що Grafix є проблемою. будь-яка допомога? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
GTA IV славиться відставання у грі, навіть на дуже високих специфікації PC `S, вона була і залишається кинулися програми, а не перевірена, Youll потрібно почекати і встановити патчі для ігор, щоб побачити, якщо воно покращує такі є, останній патч можна тут
http://www.fileplanet.com/195520/190...Auto-4---Patch--
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Та ігри прослуховується, я знаю люди Запуск подібних систем повагою, але вони мають 4870x2 і гра все ще відстає
З іншого боку, чому б вам не ввійти ці
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре це не є питанням для збереження GTAIV але socialwalefers коментар
Я хотів би зробити це, але просто цікаво ... моя XP Абсолютно регламентуватиме й установки для ігор, а мої вікна 7 хіба Якщо б я не один з цих показників з ігрових ОС, що я чи мої Windows 7, що я використовую було б те ж саме? |
|
|
|||
|
|||
|
Nope Tweaked XP буде краще, ОЗУ не впливає на лавках на всіх
Я використовую XP Щоб перевірити себе, свій ресурс менш голодним