menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

GTA IV Gameplay Pomalé

Reply

Thread Nástroje
Old 10. dubna 2009, 11:14
Člen Skupina

Default GTA IV Gameplay Pomalé

Ahoj všichni. Musel jsem Vista běžící na tomto počítači a GTA IV probíhala hladce s overclocked grafické karty. Vše bylo bezproblémové. Pak jsem upgradovat na XP SP3. Nainstaloval jsem stejný ghx karty řidiče, overclocked to dokonce rychleji, udělal všechny aktualizace, běžel hra na nejnižší a to pokulhává jako peklo. I dont vědět, co to zkusit, ale když jsem měl Vista SP1, to trvalo stejně příjemné, jako kdykoliv předtím.

Windows XP SP3
3gigabajt RAM DDR2
3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dvojitý
NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB
500 GB SATA HDD

Jak jsem již řekl, je pěkný RAN na VISTA, bych si myslel, XP by se ještě rychleji.
Prosím pomozte:)
Díky

Tom
Old 10. dubna 2009, 11:55
Člen Skupina

má tento thumbled všichni? : (
Old 8. května 2009, 01:25
Člen Skupina

Ermmm welll ... já si myslím, že jako xp nepodporuje dx 10 a ještě dělá průhled
které mohou včelu a proč, protože i ty vaše PC obecně, mohou běžet rychleji na xp
grafika podporu wisee jsem hádat vista

GTA IV je Dx 10? xD
Old 8. května 2009, 01:33
Administrátor Skupina

Věřím, že se jednalo o společné téma s mnoha Nvidia uživatelů, které vydala opravu, i když to nebyla práce pro mě.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. května 2009, 13:47
Dárce Skupina

Možná také, že by bylo moudré spustit na XP, jak to bylo před OC'ing to ještě dále.

I když to je otázka ne hned, v budoucnu, které mohou zabránit nejasnostem a úzký problém dolů rychleji.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnost 1 25.srpna 2009 10:40
GTA IV Hicups Během Gameplay ashaiba PC a herní konzole 4 24 únor 2009 04:24
Im nové zde, můj PC je velmi pomalé, pomozte crocit Virus, spyware a bezpečnost 2 8. prosince 2008 04:21
Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 14 21. července 2007 08:31
Je to všechno trochu pomalý ... jelboy Graphics Cards & Monitory 4 12. července 2007 05:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.