manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

GTA IV Sporo Gameplay

Reply

Thread Tools
Old 10 tra 2009, 11:14
Member Group

Default GTA IV Sporo Gameplay

Pozdrav svima. JA je vidik pokrenut na ovom računalu i GTA IV overclocked tekla glatko s grafičkom karticom. Sve je glatka. Tada sam nadograditi na XP SP3. JA instaliran isti ghx kartice vozača, overclocked to čak brže, učini sve nadopune, vodio igru i to na najnižu zaostaje kao pakao. Ja dont znati što to probati, ali kad sam Vista SP1, ona otrča kao glatka kao i uvijek.

Windows XP SP3
3GB RAM DDR2
3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dual
NVIDIA GeForce 8500 GT 1GB
500 GB SATA HDD

Kao što sam rekao, ona otrča lijepim na Vidik, JA će imati misao XP će biti još brža.
Please help:)
Hvala

Tom
Old 10 tra 2009, 11:55
Member Group

ovo je thumbled everybody? : (
Old 8. svibanj 2009, 01:25
Member Group

Ermmm welll ... moje nagađanje je da je kao XP ne podržava DX 10 i još ne Vista
svibanj da pčelinji zašto, jer čak i oni računala općenito svibanj izvoditi brže na xp
grafička podrška wisee I'm guessing vidik

Je li Gta IV DX 10? XD
Old 8. svibanj 2009, 01:33
Administrator Group

JA vjerovati ovaj je uobičajen problem s mnogim Nvidia korisnicima, oni izdali patch, mada to nije 'funkcionirati za mene.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. svibanj 2009, 13:47
Donatorska Grupa

Možda je to bi bila mudra da ga na XP kao što je bio, prije OC'ing je još dalje.

Čak i ako taj problem ne sada, da se u budućnosti može spriječiti konfuziju i uskih problema dolje brže.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. bryan123 Virus, Spyware i sigurnost 1 25 kolovoz 2009 10:40
GTA IV Hicups Tijekom Gameplay ashaiba PC & konzole Igre 4 24. veljača 2009 04:24
Im novi ovdje, moj PC je vrlo sporo, pomoć crocit Virus, Spyware i sigurnost 2 8. prosinac 2008 04:21
Sporo Naslovnica LAN - Zašto se to događa sporo? sirantonycartwright Virus, Spyware i sigurnost 14 21. srpnja 2007 08:31
To je sve malo spor ... jelboy Graphics Cards & Monitors 4 12. srpnja 2007 05:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.