kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

GTA IV Slow Játékmenet

Reply

Téma eszközök
Old Április 10 2009, 11:14
Csoport tagja

Default GTA IV Slow Játékmenet

Hello mindenki. Nem volt kilátás futó e GTA IV PC és zökkenőmentesen zajlott a overclocked grafikus kártyát. Minden zökkenőmentes volt. Aztán frissített XP SP3. Telepítettem az azonos ghx kártya meghajtókat, overclocked, hogy még gyorsabb volt az összes frissítést, futott a játék a legalacsonyabb és a lemaradás, mint a pokol. I dont know what to try de mikor Vista SP1-et, akkor futott a sima, mint valaha.

Windows XP SP3
3GB RAM DDR2
3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dual
NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB
500 GB SATA HDD

Mint mondtam, a RAN szép a kilátás, akkor azt gondoltam, XP még gyorsabb lenne.
Kérem, segítsen:)
Köszönöm

Tom
Old Április 10 2009, 11:55
Csoport tagja

ezt az thumbled mindenki? : (
Old Május 8. 2009, 01:25
Csoport tagja

Ermmm welll ... Az a gyanúm, hogy az XP nem támogatja a DX 10 és a kilátás még nem
hogy miért és méh, mert még ezen a számítógép általában gyorsabban futhat az xp
grafika támogatása wisee I'm guessing kilátás

Van Gta IV Dx 10? xD
Old Május 8. 2009, 01:33
Administrator Group

Azt hiszem, ez egy gyakori probléma sok Nvidia felhasználóknak, hogy kiadott egy javítást, bár ez nem dolgozik értem.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 8. 2009, 13:47
Donor Group

Talán még lett volna bölcs dolog azt XP fut, mert előtt OC'ing még tovább.

Még akkor is, ha amit nem az a kérdés most az, hogy a jövőben megakadályozza, hogy zavart és szűk a probléma meg gyorsabb.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. bryan123 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Augusztus 25, 2009 10:40
GTA IV Hicups alatt Játékmenet ashaiba PC és konzol játékok 4 24. február 2009 04:24
Im itt van az új, a számítógép nagyon lassan, segítség crocit Vírus, kémprogram és biztonság 2 8. december 2008 04:21
Lassú Home LAN - Miért megy lassan? sirantonycartwright Vírus, kémprogram és biztonság 14 21. július 2007 08:31
Az egész egy kicsit lassú ... jelboy Grafikus kártyák és monitorok 4 12. július 2007 05:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.