![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Nem volt kilátás futó e GTA IV PC és zökkenőmentesen zajlott a overclocked grafikus kártyát. Minden zökkenőmentes volt. Aztán frissített XP SP3. Telepítettem az azonos ghx kártya meghajtókat, overclocked, hogy még gyorsabb volt az összes frissítést, futott a játék a legalacsonyabb és a lemaradás, mint a pokol. I dont know what to try de mikor Vista SP1-et, akkor futott a sima, mint valaha. Windows XP SP3 3GB RAM DDR2 3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dual NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB 500 GB SATA HDD Mint mondtam, a RAN szép a kilátás, akkor azt gondoltam, XP még gyorsabb lenne. Kérem, segítsen:) Köszönöm Tom |
|
| |||
| |||
| ezt az thumbled mindenki? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... Az a gyanúm, hogy az XP nem támogatja a DX 10 és a kilátás még nem hogy miért és méh, mert még ezen a számítógép általában gyorsabban futhat az xp grafika támogatása wisee I'm guessing kilátás Van Gta IV Dx 10? xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, ez egy gyakori probléma sok Nvidia felhasználóknak, hogy kiadott egy javítást, bár ez nem dolgozik értem.
| |||
| |||
| Talán még lett volna bölcs dolog azt XP fut, mert előtt OC'ing még tovább. Még akkor is, ha amit nem az a kérdés most az, hogy a jövőben megakadályozza, hogy zavart és szűk a probléma meg gyorsabb.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| GTA IV Hicups alatt Játékmenet | ashaiba | PC és konzol játékok | 4 | 24. február 2009 04:24 |
| Im itt van az új, a számítógép nagyon lassan, segítség | crocit | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 8. december 2008 04:21 |
| Lassú Home LAN - Miért megy lassan? | sirantonycartwright | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 21. július 2007 08:31 |
| Az egész egy kicsit lassú ... | jelboy | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 12. július 2007 05:13 |
| Téma eszközök | |
| |