![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. היה לי Vista פועל על PC ו GTA IV overclocked רץ באופן חלק עם כרטיס המסך. הכל היה חלק. אז לשדרג ל XP SP3. אני התקנתי את אותו כרטיס ghx נהגים, overclocked אותו אפילו מהר יותר, עשה את כל העדכונים, רץ את המשחק והוא הנמוך ביותר ב lags כמו גיהנום. אני יודע מה dont לנסות אבל כאשר היה לי Vista SP1, זה רץ כמו חלקה כמו פעם. Windows XP SP3 3GB RAM DDR2 3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dual NVIDIA GeForce 8500 GT 1GB 500 GB SATA HDD כמו שאמרתי, זה נחמד רץ על Vista, הייתי מחשבה XP יהיה אפילו מהר יותר. אנא עזרו:) תודה טום |
|
| |||
| |||
| יש thumbled זה כולם? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... ניחוש שלי זה כמו XP אינו תומך DX 10 ועדיין עושה Vista ייתכן כי הסיבה דבורה ובגלל גם לאלה PC שלך בכלל יכול להפעיל על XP מהירה יותר גרפיקה תמיכה wisee אני מנחש Vista האם Gta IV DX 10? XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מאמין שזה בעיה נפוצה עם Nvidia משתמשים רבים, הן לשוק תיקון, אם כי זה לא עובד בשבילי.
| |||
| |||
| אולי גם זה לא היה חכם להתקין אותה על XP כפי שהוא היה לפני OC'ing אותו עוד יותר. גם אם לא thats הבעיה עכשיו, בעתיד שיכולות למנוע בלבול או לצמצם את הבעיה במהירות למטה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| GTA IV Hicups במהלך Gameplay | ashaiba | PC & קונסולת משחקים | 4 | 24 פבר 2009 04:24 |
| Im חדש כאן, המחשב שלי הוא איטי מאוד, עזרה | crocit | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 8 דצמבר 2008 04:21 |
| לאט הבית LAN - למה זה הולך לאט? | sirantonycartwright | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | 21st יולי 2007 08:31 |
| כל זה קצת איטי ... | jelboy | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12th יולי 2007 05:13 |
| שרשרת כלים | |
| |