mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

GTA IV Mažoji Gameplay

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 10, 2009, 11:14
Narys

Default GTA IV Mažoji Gameplay

Hello everyone. Turėjau Vista paleista PC ir GTA IV vyko sklandžiai su Overclocked graphics card. Viskas vyko sklandžiai. Tada aš paaukštintas XP SP3. Įdiegiau pačiu GHX kortelės vairuotojams, Overclocked net greičiau, padarė visus atnaujinimus, vyko mažiausiomis žaidimą ir atsilieka, kaip pragaras. I dont know what pabandyti, bet kai aš turėjau Vista SP1 ", ji vyko sklandžiai, kaip iki šiol.

Windows XP SP3
3GB DDR2 RAM
3.00GHz (x2) AMD Athlon 64 Dual
NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB
500 GB SATA HDD

Kaip sakiau, tai vyko gražus ant Vista, aš gi galėjo pagalvoti XP, bus dar greičiau.
Please help:)
Ačiū

Tomas
Old Balandis 10, 2009, 11:55
Narys

turi šio thumbled visi? : (
Old Gegužė 8, 2009, 01:25
Narys

Ermmm welll ... Spėju, kad XP nepalaiko dx 10 ir dar Vista veikia
kad gali bičių ir kodėl, nes net ir tie kompiuteryje apskritai gali veikti greičiau ant XP
grafikos wisee I'm guessing Vista

Ar GTA IV Dx 10? xD
Old Gegužė 8, 2009, 01:33
Administrator Grupė

Manau, tai buvo bendra klausimas su daugeliu NVIDIA naudotojams, jie išleido pataisą, nors ji neveikia man.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 8, 2009, 13:47
Donorų grupės

Galbūt taip pat būtų buvę protinga jį paleisti ant XP, nes ji buvo prieš OC'ing ji dar.

Net jei thats ne problema dabar, kad ateityje galima išvengti painiavos ir siauras problema nustatytas greitesnis.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
GTA IV Hicups žaidimo metu ashaiba PC & konsolės Žaidimai 4 24 vasaris 2009 04:24
Im new here, mano kompiuteryje yra labai lėtas, padėti crocit Virus, Spyware & Security 2 8 gruodis 2008 04:21
Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? sirantonycartwright Virus, Spyware & Security 14 21 liepa 2007 08:31
It's all a bit lėtai ... jelboy Graphics Cards & Monitoriai 4 12 liepa 2007 05:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.