![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Turėjau Vista paleista PC ir GTA IV vyko sklandžiai su Overclocked graphics card. Viskas vyko sklandžiai. Tada aš paaukštintas XP SP3. Įdiegiau pačiu GHX kortelės vairuotojams, Overclocked net greičiau, padarė visus atnaujinimus, vyko mažiausiomis žaidimą ir atsilieka, kaip pragaras. I dont know what pabandyti, bet kai aš turėjau Vista SP1 ", ji vyko sklandžiai, kaip iki šiol. Windows XP SP3 3GB DDR2 RAM 3.00GHz (x2) AMD Athlon 64 Dual NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB 500 GB SATA HDD Kaip sakiau, tai vyko gražus ant Vista, aš gi galėjo pagalvoti XP, bus dar greičiau. Please help:) Ačiū Tomas |
|
| |||
| |||
| turi šio thumbled visi? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... Spėju, kad XP nepalaiko dx 10 ir dar Vista veikia kad gali bičių ir kodėl, nes net ir tie kompiuteryje apskritai gali veikti greičiau ant XP grafikos wisee I'm guessing Vista Ar GTA IV Dx 10? xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, tai buvo bendra klausimas su daugeliu NVIDIA naudotojams, jie išleido pataisą, nors ji neveikia man.
| |||
| |||
| Galbūt taip pat būtų buvę protinga jį paleisti ant XP, nes ji buvo prieš OC'ing ji dar. Net jei thats ne problema dabar, kad ateityje galima išvengti painiavos ir siauras problema nustatytas greitesnis.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| GTA IV Hicups žaidimo metu | ashaiba | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 24 vasaris 2009 04:24 |
| Im new here, mano kompiuteryje yra labai lėtas, padėti | crocit | Virus, Spyware & Security | 2 | 8 gruodis 2008 04:21 |
| Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 14 | 21 liepa 2007 08:31 |
| It's all a bit lėtai ... | jelboy | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 12 liepa 2007 05:13 |
| Temos įrankiai | |
| |