![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor. Am avut Vista care rulează pe PC-ul şi acest GTA IV fugit fără probleme cu overclocked placă grafică. Totul a fost buna. Apoi mi-am actualizat la XP SP3. Am instalat ghx aceeaşi carte de drivere, overclocked este chiar mai repede, nu toate actualizările, a fugit de joc la cel mai scăzut şi ea GAL-uri ca dracu '. I dont know ce să încerc, dar, când am avut Vista SP1, el a fugit ca buna ca niciodata. Windows XP SP3 3GB RAM DDR2 3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Dual NVIDIA GeForce 8500 GT 1GB 500 GB SATA HDD Aşa cum am spus, este minunat trecut pe Vista, mi-ar fi crezut ca XP va fi chiar mai repede. Vă rugăm să ajute:) Mulţumesc Tom |
|
| |||
| |||
| a acestui thumbled toata lumea? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... cred că este ca XP nu suporta dx 10 şi încă nu vista care poate de albine şi de ce, pentru că chiar şi cele pe PC, în general, se pot executa mai repede pe XP grafică sprijin wisee Sunt ghicitul Vista Este Gta IV DX 10? xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred ca asta a fost o problemă comună cu multe Nvidia utilizatori, au lansat un patch, cu toate că aceasta nu lucrezi pentru mine.
| |||
| |||
| Poate de asemenea, s-ar fi înţelept să ruleze pe XP ca acesta a fost, înainte de OC'ing este chiar mai departe. Chiar dacă nu thats problema acum, în viitor, care poate preveni confuziile şi îngustă problema jos mai repede.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |