![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. Musel som Vista bežiaci na tomto počítači a GTA IV prebiehala hladko s overclocked grafické karty. Všetko bolo bezproblémové. Potom som upgradovať na XP SP3. Nainstaloval som rovnaký ghx karty vodiča, overclocked to dokonca rýchlejšie, urobil všetky aktualizácie, běžel hra na najnižšiu a to pokrivkáva ako peklo. I dont vedieť, čo to skúsiť, ale keď som mal Vista SP1, to trvalo rovnako príjemné, ako kedykoľvek predtým. Windows XP SP3 3gigabajt RAM DDR2 3.00GHz (x2) AMD Athlon 64 Dvojitý NVIDIA GeForce 8500 GT 1 GB 500 GB SATA HDD Ako som už povedal, je pekný RAN na VISTA, by som si myslel, XP by sa ešte rýchlejšie. Prosím pomôžte:) Vďaka Tom |
|
| |||
| |||
| má tento thumbled všetci? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... já si myslím, že ako xp nepodporuje dx 10 a ešte robí priehľad ktoré môžu včelu a prečo, pretože aj tie vaše PC všeobecne, môžu bežať rýchlejšie na xp grafika podporu wise jsem hádat vista GTA IV je Dx 10? xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verím, že sa jednalo o spoločnú tému s mnohými Nvidia užívateľov, ktoré vydala opravu, aj keď to nebola práca pre mňa.
| |||
| |||
| Možno tiež, že by bolo múdre spustiť na XP, ako to bolo pred OC'ing to ešte ďalej. I keď to je otázka nie hneď, v budúcnosti, ktoré môžu zabrániť nejasnostiam a úzky problém nadol rýchlejšie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| GTA IV Hicups Počas Gameplay | ashaiba | PC a herné konzoly | 4 | 24 február 2009 04:24 |
| Im nové tu, môj PC je veľmi pomalé, pomozte | crocit | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 8. decembra 2008 04:21 |
| Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 21. júla 2007 08:31 |
| Je to všetko trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. júla 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |