![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. ЈА је видик покренут на овом рачунару и ГТА ИВ оверцлоцкед текла глатко са графичком картицом. Све је глатка. Тада сам надоградити на КСП СП3. ЈА инсталиран исти гхкс картице возача, оверцлоцкед то чак брже, учини све допуне, водио игру и то на најнижу заостаје као пакао. Ја донт кноткле шта то пробати, али кад сам Виста СП1, она отрча као глатка као и увек. Уиндоус КСП СП3 3ГБ РАМ ДДР2 3.00Гхз (кс2) АМД Атхлон 64 Дуал НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ 1ГБ 500 ГБ САТА ХДД Као што сам рекао, она отрча лепим на Видик, ЈА ће имати мисао КСП ће бити још бржа. Плеасе хелп:) Хвала Том |
|
| |||
| |||
| ово је тхумблед еверыбоды? : ( |
|
| |||
| |||
| Ерммм уеллл ... моје погађање је да је као КСП не подржава ДКС 10 и још не Виста мај да пчелињи зашто, јер чак и они рачунара уопштено мај изводити брже на ксп графичка подршка Уисе И'м гуессинг видик Да ли је Гта ИВ ДКС 10? КСД |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА веровати данашји је уобичајен проблем са многим НВИДИА корисницима, они издали патцх, мада то није 'посао за мене.
| |||
| |||
| Можда је то би била мудра да га на КСП као што је био, пре ОЦ'инг је још даље. Чак и ако тај проблем не сада, да се у будућности може спречити конфузију и уских проблема доле брже.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| ГТА ИВ Хицупс Током Гамеплаы | асхаиба | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 24 фебруар 2009 04:24 |
| Им нови овде, мој ПЦ је врло споро, помоћ | цроцит | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 8 децембар 2008 04:21 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| То је све мало спор ... | јелбоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. јула 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |