![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba millet. Ben sorunsuz overclocked grafik kartı ile koştum uzak manzara bu bilgisayar ve GTA IV çalışan vardı. Herşey düzgün oldu. Sonra XP SP3'ü yükseltilmiştir. Ben, aynı ghx kartı sürücüleri yüklü bile daha hızlı overclocked, tüm güncellemeleri yaptım, düşük bulunan oyun koştum ve cehennem gibi geride kalır. Ne ama denemek için ben Vista SP1 vardı bilmiyorduysanız, gibi hiç pürüzsüz koştum. Windows XP SP3 3GB RAM DDR2 3.00Ghz (x2) AMD Athlon 64 Çift NVIDIA GeForce 8500 GT 1GB 500 GB SATA HDD Dediğim gibi, bu Vista güzel, ben XP de olması daha hızlı düşünce olurdu RAN. Lütfen yardım:) Teşekkürler Tom |
|
| |||
| |||
| Bu thumbled herkes var? : ( |
|
| |||
| |||
| Ermmm welll ... benim tahminim bu gibi XP 10 ve henüz Vista DX desteklemiyor yapar o arı Mayıs neden ve çünkü genel olarak de bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz hızlı XP grafik wisee Ben Vista tahmin ediyorum destek GTA IV DX 10 mu? xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu çok Nvidia kullanıcıları ile ortak bir sorun olduğunu ancak bu benim için iş değildir, bir düzeltme eki yayınladı inanıyoruz.
| |||
| |||
| Belki de edilmiş XP çalıştırmak için akıllıca olur gibi oldu, hatta daha da OC'ing önce. Bile şu değil sorun şimdi, bu karışıklığı önlemek ve aşağı hızlı sorunu dar ileride.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |