![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт усім. Я Vista працює на цьому комп'ютері і GTA IV йшли гладко з розігнаної відеокарти. Все було гладко. Потім я встановив XP SP3. Я встановив ж драйверів карт GHX, розігнаний це навіть швидше, не всі оновлення, побіг гри на низьких і вона відстає як у пеклі. Я не знаю, що спробувати, але коли я Vista SP1, він побіг так гладко, як ніколи.
Windows XP SP3 3GB пам'яті DDR2 3.00GHz (x2) AMD Athlon 64 Dual NVIDIA GeForce 8500 GT 1GB 500 GB SATA HDD Як я вже сказав, він зіткнувся Lovely на Vista, я б подумав XP буде ще швидше. Будь ласка, допоможіть:) Спасибо Тома |
|
|
|||
|
|||
|
thumbled Чи це все? : (
|
|
|
|||
|
|||
|
Ermmm welll ... Я вважаю, що в XP не підтримує DX 10 і проте перспектива робить
що бджоли можуть, чому й тому, що навіть ті, ваш ПК в цілому може працювати швидше на XP Підтримка графіки wisee я вгадую Vista Є Gta IV DX 10? XD |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я вважаю, що це загальна проблема з великою кількістю користувачів NVIDIA, вони випустили патч, хоча це не робота для мене.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можливо, також було б мудрим, щоб запустити його на XP, як це було, перш за OC'ing його ще більше.
Навіть якщо Thats не проблема зараз, в майбутньому, що може запобігти плутанину і локалізувати проблему швидше.