![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се San Andreas след няколко дни, заедно със заместник Град и GTA III. Сега, аз знам за факт, заместник града и III работа глоба на компютъра ми, защото аз ги взех назаем от приятели и изигра тях. Но това ще бъде първият ми път свири Сан Андреас на този компютър. Така че можеш ли да ми кажеш, ще мога ли да играя с всичко на високо, в 1280x1024 с голям процент рамка? Моят спецификациите са: Intel D 950 3.4ghz процесор NVidia GeForce 7300 Г 3 Концертен DDR2 RAM Имате нужда от повече очила? Моля, помогнете |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тук е препоръчителната спецификационен ![]() В 7300GS е ниска края карта, тъй като може да видите на снимка пише 6 серии NVidia карта, 7300GS е около същите като 6600GT, така че трябва да бъде в състояние да работят на високи настройки
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Наистина ли? Да не мислиш, че ще го оправи с всички подробности / текстури и т.н. свише? С резолюция от 1280x1024. Искам една наистина добра рамка курс също. Тук е моят отчет от системни изисквания Lab. Минах на минималните изисквания, добре, ето доклада върна за препоръчителните изисквания: |