menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

GTA: San Andreas - Compatabile?

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 11:20
Člen Skupina

Default GTA: San Andreas - Compatabile?

Já jsem San Andreas dostat během několika dnů, společně s Vice City a GTA III. Teď už vím, na skutečnost, Vice City a III funguje na mém počítači, protože jsem si vypůjčily od přátel a hráli jim. Ale tohle bude poprvé hrát San Andreas na tomto počítači. Takže mi můžeš říct, budu moci hrát se vším, co na vysokou, na 1280x1024 s velkým rámem kurz?

Moje parametry jsou:

Intel D 950 3.4ghz procesor
NVIDIA GeForce 7300 G
3 Gig DDR2 RAM

Potřebujete bližší specifikace? Prosím pomozte
Old 15. června 2009, 15:44
Moderátor skupiny

Zde je doporučeno spec

V 7300GS je nízký konci karty, jak je vidět z pic to říká 6 řady nVidia karty, 7300GS je přibližně stejná jako 6600GT, takže by měl být schopen běžet na vysoké nastavení

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 16. června 2009, 07:20
Člen Skupina

Opravdu? Myslíte si, že poběžím jen pokuty se všemi detaily / etc textury o vysoké? S rozlišením 1280x1024. Chci opravdu dobrý snímek sazby příliš.
Tady je můj zprávy Systémové požadavky Lab. I složil je minimální požadavky v pohodě, máme zprávu zpět na doporučené požadavky:

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.