![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem San Andreas dostat během několika dnů, společně s Vice City a GTA III. Teď už vím, na skutečnost, Vice City a III funguje na mém počítači, protože jsem si vypůjčily od přátel a hráli jim. Ale tohle bude poprvé hrát San Andreas na tomto počítači. Takže mi můžeš říct, budu moci hrát se vším, co na vysokou, na 1280x1024 s velkým rámem kurz?
Moje parametry jsou: Intel D 950 3.4ghz procesor NVIDIA GeForce 7300 G 3 Gig DDR2 RAM Potřebujete bližší specifikace? Prosím pomozte |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zde je doporučeno spec
![]() V 7300GS je nízký konci karty, jak je vidět z pic to říká 6 řady nVidia karty, 7300GS je přibližně stejná jako 6600GT, takže by měl být schopen běžet na vysoké nastavení
|
|
|
|||
|
|||
|
Opravdu? Myslíte si, že poběžím jen pokuty se všemi detaily / etc textury o vysoké? S rozlišením 1280x1024. Chci opravdu dobrý snímek sazby příliš.
Tady je můj zprávy Systémové požadavky Lab. I složil je minimální požadavky v pohodě, máme zprávu zpět na doporučené požadavky:
|