![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να Αγίου Ανδρέα σε λίγες ημέρες, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Πόλης και GTA III. Τώρα ξέρω για ένα γεγονός Αντιπρόεδρος πόλης και ΙΙΙ εργασία πρόστιμο στον υπολογιστή μου, γιατί έχω δανειστεί από φίλους και έπαιξε τους. Αλλά αυτό θα είναι η πρώτη μου φορά που παίζουν Αγίου Ανδρέα σε αυτό τον υπολογιστή. Έτσι, μπορείτε να μου πείτε, θα είναι σε θέση να παίζουν με τα πάντα σε υψηλά επίπεδα, σε 1280x1024 με μεγάλη frame rate; Specs μου είναι: Intel D 950 3.4ghz επεξεργαστή Nvidia Geforce 7300 GS 3 Gig DDR2 RAM Χρειάζεσαι περισσότερο specs; Παρακαλώ βοηθήστε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ είναι η συνιστώμενη spec ![]() Η 7300GS είναι ένα χαμηλό τέλος της κάρτας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την pic που λέει 6 σειρά nVidia κάρτα, η 7300GS είναι περίπου το ίδιο με μια 6600GT οπότε θα πρέπει να είναι σε θέση να κινούνται με υψηλή ρυθμίσεις
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αλήθεια; Νομίζεις ότι θα εκτελεστεί μια χαρά με όλες τις λεπτομέρειες / υφές κτλ σε υψηλά; Με το ψήφισμα της 1280x1024. Θέλω πραγματικά ένα πολύ καλό frame rate. Εδώ είναι η έκθεσή μου από Απαιτήσεις συστήματος Lab. Πέρασα τις ελάχιστες απαιτήσεις μόνο ωραία, εδώ είναι η έκθεση για τις συνιστώμενες απαιτήσεις: |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GTA San Andreas (PC) Πρόβλημα | bry4n3 | PC & Console Gaming | 2 | 26 Σεπτεμβρίου, 2009 08:47 |
| GTA: San Andreas Problem - Error Code: -5009: 0x8002801d | dewbach | PC & Console Gaming | 1 | 10 Ιουν 2009 11:03 |
| Είναι PS2 San Andreas δύο παίκτη; | plink386 | PC & Console Gaming | 2 | 2 Απρ 2007 05:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |