μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

GTA: San Andreas - Compatabile;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 11:20
Μέλος Ομάδα

Default GTA: San Andreas - Compatabile;

Θέλω να Αγίου Ανδρέα σε λίγες ημέρες, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Πόλης και GTA III. Τώρα ξέρω για ένα γεγονός Αντιπρόεδρος πόλης και ΙΙΙ εργασία πρόστιμο στον υπολογιστή μου, γιατί έχω δανειστεί από φίλους και έπαιξε τους. Αλλά αυτό θα είναι η πρώτη μου φορά που παίζουν Αγίου Ανδρέα σε αυτό τον υπολογιστή. Έτσι, μπορείτε να μου πείτε, θα είναι σε θέση να παίζουν με τα πάντα σε υψηλά επίπεδα, σε 1280x1024 με μεγάλη frame rate;

Specs μου είναι:

Intel D 950 3.4ghz επεξεργαστή
Nvidia Geforce 7300 GS
3 Gig DDR2 RAM

Χρειάζεσαι περισσότερο specs; Παρακαλώ βοηθήστε
Old 15 Ιουν 2009, 15:44
Συντονιστής Ομάδας

Εδώ είναι η συνιστώμενη spec

Η 7300GS είναι ένα χαμηλό τέλος της κάρτας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την pic που λέει 6 σειρά nVidia κάρτα, η 7300GS είναι περίπου το ίδιο με μια 6600GT οπότε θα πρέπει να είναι σε θέση να κινούνται με υψηλή ρυθμίσεις

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 16η Ιουν 2009, 07:20
Μέλος Ομάδα

Αλήθεια; Νομίζεις ότι θα εκτελεστεί μια χαρά με όλες τις λεπτομέρειες / υφές κτλ σε υψηλά; Με το ψήφισμα της 1280x1024. Θέλω πραγματικά ένα πολύ καλό frame rate.
Εδώ είναι η έκθεσή μου από Απαιτήσεις συστήματος Lab. Πέρασα τις ελάχιστες απαιτήσεις μόνο ωραία, εδώ είναι η έκθεση για τις συνιστώμενες απαιτήσεις:

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
GTA San Andreas (PC) Πρόβλημα bry4n3 PC & Console Gaming 2 26 Σεπτεμβρίου, 2009 08:47
GTA: San Andreas Problem - Error Code: -5009: 0x8002801d dewbach PC & Console Gaming 1 10 Ιουν 2009 11:03
Είναι PS2 San Andreas δύο παίκτη; plink386 PC & Console Gaming 2 2 Απρ 2007 05:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.