![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'uzimajući San Andreas za nekoliko dana, zajedno sa Vice City i GTA III. Sada znam za činjenicu Vice City i III raditi fino na moj računalo, jer sam ih posuđene od prijatelja i igrali ih. Ali to će biti moj prvi put svira San Andreas na ovom računalu. Pa možete li mi reći, ja ću se moći igrati sa svime na high na 1280x1024 sa velikim frame rate? Moj naočale su: D 950 3.4ghz Intel procesora Nvidia Geforce 7300 GS 3 čeze DDR2 RAM Trebate li više naočale? Please help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje je preporučio spec. ![]() The 7300GS je niska end kartice, kao što možete vidjeti sa slika to govori 6 series nVidia karticu, 7300GS je otprilike isto kao 6600GT, tako da bi trebao biti u mogućnosti pokrenuti na high postavkama
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Stvarno? Mislite li da će se izvoditi samo fino sa svim detaljima / etc teksture na visoko? Uz rezoluciju od 1280x1024. Želim vrlo dobar frame rate previše. Ovdje je moj izvještaj iz System Requirements Lab. Ja prođoh minimum zahtjeva sasvim u redu, ovdje je u izvješću za povratak preporučeni zahtjevi: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| GTA San Andreas (PC) Problem | bry4n3 | PC & konzole Igre | 2 | 26 rujan 2009 08:47 |
| GTA: San Andreas problem - Error Code: -5009: 0x8002801d | dewbach | PC & konzole Igre | 1 | 10. lipnja 2009 11:03 |
| Je San Andreas PS2 dva igrača? | plink386 | PC & konzole Igre | 2 | 2. travanj 2007 05:52 |
| Thread Tools | |
| |