![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gaunu San Andreas per keletą dienų, kartu su Vice City ir GTA III. Dabar aš žinau, už tai, Vice city ir III work fine on my computer, nes aš juos pasiskolinti iš draugų ir grojo jų. Tačiau tai bus pirmas kartas, žaidžia San Andreas šio kompiuterio. Taigi galite pasakyti, ar galėsiu žaisti su viską aukštas, su dideliu frame rate 1280x1024 ne? Mano Specifikacijos yra: D 950 3.4GHz Intel procesorius NVIDIA GeForce 7300 GS 3 Gig DDR2 RAM Reikia daugiau specs? Padėkite |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čia yra rekomenduojama spec ![]() 7300GS yra žemos kortelė, kaip matote iš Pic ji sako, 6 Series NVIDIA kortelė, 7300GS yra maždaug kaip 6600GT taigi jums turėtų skaičiuoti nuo tos pačios didelės nustatymus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Tikrai? Ar manote, kad aš jį paleisti tik bauda su visomis detalėmis / tekstūrų ir tt aukštos? Su 1280x1024 rezoliucija. Noriu tikrai geros kadravimo dažnis yra per daug. Čia yra mano pranešimą System Requirements Lab. Aš išlaikė minimalius reikalavimus tik baudą, čia atsiskaito už Rekomenduojami reikalavimai: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| GTA: San Andreas (PC) Problema | bry4n3 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 26 rugsėjis 2009 08:47 |
| GTA: San Andreas Problema - Klaidos kodas: -5.009: 0x8002801d | dewbach | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 10, 2009 11:03 |
| Ar PS2 San Andreas dviejų žaidėjų? | plink386 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 2 balandis 2007 05:52 |
| Temos įrankiai | |
| |