![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm getting San Andreas w ciągu kilku dni, wraz z Vice City i GTA III. Teraz wiem na fakt, Vice City i III działać dobrze na moim komputerze, bo już ich pożyczonych od przyjaciół i zagrał je. Ale to będzie mój pierwszy raz gra San Andreas na tym komputerze. Więc możesz mi powiedzieć, czy będę mógł zagrać wszystko na wysokim poziomie, w 1280x1024 z wielkim klatek? Moje specyfikacją są: Intel D 950 3.4ghz procesor NVIDIA GeForce 7300 Gs 3 Gig DDR2 RAM Potrzebujesz więcej specyfikacją? Proszę pomóż |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oto zalecane spec ![]() W 7300GS jest niski końcu karty, jak widać z pic mówi 6 serii kart nVidii, w 7300GS jest mniej więcej taki sam jak 6600gt, więc powinieneś być w stanie działać na wysokich ustawieniach
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Naprawdę? Czy myślisz, że to będzie działać dobrze, ze wszystkimi szczegółami / tekstur etc wysoka? O rozdzielczości 1280x1024. Chcę naprawdę dobrych klatek zbyt. Tu jest mój raport System Requirements Lab. Zdałem minimalne wymagania dobrze, tu jest raport o zalecanych wymagań: |