![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt obtinerea San Andreas, în câteva zile, împreună cu GTA Vice City şi III. Acum ştiu de fapt Vice City şi III de muncă bine pe computer, pentru că eu le-am împrumutat de la prieteni şi le-a jucat. Dar aceasta va fi prima mea timp joc San Andreas pe acest computer. Deci, poti sa-mi spui, voi putea să se joace cu totul de pe mare, la 1280x1024 cu o mare rata de cadru? My specs sunt: Intel D 950 3.4ghz procesor NVIDIA GeForce 7300 GS 3 gig DDR2 RAM Ai nevoie de mai multe specs? Vă rugăm să ajute |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici este recomandat spec. ![]() De 7300GS este o mică sfârşitul carte, după cum puteţi vedea din pic spune seria 6 nVidia carte, de 7300GS este aproximativ aceeaşi ca un 6600GT aşa că ar trebui să aibă posibilitatea de a rula pe mare setările
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Serios? Crezi că-mi va rula foarte bine cu toate detaliile / etc texturi pe mare? Cu o rezoluţie de 1280x1024. Vreau un foarte bun cadru rata prea. Aici este raportul meu de la Cerinţe de sistem Lab. Am trecut cerinţele minime bine, aici este un raport pentru a recomandat cerinţe: |
![]() |
|
| Marcaje |