![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem San Andreas dostať v priebehu niekoľkých dní, spolu s Vice City a GTA III. Teraz už viem, na skutočnosť, Vice City a III funguje na mojom počítači, pretože som si požičali od priateľov a hrali im. Ale tohle bude prvýkrát hrať San Andreas na tomto počítači. Takže mi môžeš povedať, budem môcť hrať so všetkým, čo na vysokú, na 1280x1024 s veľkým rámom kurz? Moje parametre sú: Intel D 950 3.4GHz procesor NVIDIA GeForce 7300 G 3 Gig DDR2 RAM Potrebujete bližšie špecifikácie? Prosím pomôžte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu sa odporúča spec ![]() V 7300GS je nízky konci karty, ako je vidieť z pic to hovorí 6 radu nVidia karty, 7300GS je približne rovnaká ako 6600GT, takže by mal byť schopný bežať na vysokej nastavenia
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Naozaj? Myslíte si, že poběžím len pokuty sa všetkými detailmi / etc textury o vysokej? S rozlíšením 1280x1024. Chcem naozaj dobrý snímka sadzby príliš. Tu je môj správy Systémové požiadavky Lab. I zložil je minimálne požiadavky v pohodě, máme správu späť na odporúčané požiadavky: |