![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'добивање Сан Андреас за неколико дана, заједно са Вице Циты и ГТА ИИИ. Сада знам за чињеницу Вице Циты и ИИИ радити фино на мој рачунар, јер сам их посуђене од пријатеља и играли их. Али то ће бити мој први пут свира Сан Андреас на овом рачунару. Па можете ли ми рећи, ја ћу се моћи играти са свиме на хигх на 1280кс1024 са великим фраме рате? Мој наочаре су: Д 950 3.4гхз Интел процесора НВИДИА ГеФорце 7300 ГС 3 чезе ДДР2 РАМ Требате ли више наочаре? Плеасе хелп |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Овде је препоручио спец ![]() Тхе 7300ГС је ниска енд картице, као што можете видети са слика то говори 6 сериес НВИДИА картицу, 7300ГС је отприлике исто као 6600ГТ, тако да би требао бити у могућности покренути на хигх подешавањима
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Стварно? Мислите ли да ће се изводити само фино са свим детаљима / етц текстуре на високо? Уз резолуцију од 1280кс1024. Желим врло добар фраме рате превише. Овде је мој извештај из Сыстем Рекуирементс Лаб. Ја прође минимум захтева сасвим у реду, овде је у извештају за повратак препоручени захтеви: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ГТА Сан Андреас, (ПЦ рачунара) проблема | бры4н3 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 26. Јул 2009 08:47 |
| ГТА: Сан Андреас проблем - Еррор Цоде: -5009: 0кс8002801д | деубацх | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 10. јуна 2009 11:03 |
| Је Сан Андреас ПС2 два играча? | плинк386 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 2 април 2007 05:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |