![]() |
|
| |||
| |||
| Birkaç gün sonra San Andreas alıyorum yanı sıra Vice City ve GTA III ile. Çünkü arkadaşlar bunları ödünç verdik ve onlara oynadı Şimdi bir gerçek Vice City ve III iyi çalışan için, bilgisayarınızda biliyorum. Ama bu benim ilk kez bu bilgisayarda San Andreas oynayacak. Yani, ben her şeyi oynamak mümkün olacak söyle yüksek, at 1280x1024 harika bir kare oranı ile? Ana özellikleri şunlardır: Intel D 950 3.4ghz işlemci NVIDIA GeForce 7300 GS 3 iş DDR2 RAM Need başka özellikleri? Lütfen yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İşte önerilen özel bir ![]() Olarak gelen resim 6 serisi nVidia kartı olan 7300GS söyledi görebilirsiniz 7300GS düşük sonunda kartı olan bir 6600GT çok yüksek ayarları üzerinde çalışmaları gerekir aynı ilgili
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Gerçekten mi? Benim bütün ayrıntıları ile iyi çalıştırmak olacaktır / Yüce dokuları vs düşünüyor musunuz? 1280x1024 bir çözünürlük ile. Ben çok iyi bir kare oranı çok istiyorum. İşte Sistem Gereksinimleri Laboratuarı gelen rapordur. Yani, burada önerilen şartları için raporu geri's: minimum gereksinimleri iyi geçti |