![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримую Сан-Андреас в кілька днів, разом з Vice City і GTA III. Тепер я знаю, для міста, то заступник III і чудово працюють на моєму комп'ютері, тому що я взяв їх від друзів і грав їх. Але це буде мій перший раз грає Сан-Андреас на цьому комп'ютері. Таким ви можете розповісти мені, я зможу грати все на висоті, при роздільній здатності 1280x1024 з великою частотою кадрів? Моя специфікації: Intel D 950 процесором 3.4GHz NVIDIA GeForce 7300 GS 3 Gig DDR2 RAM Ще потрібні специфікації? Будь ласка, допоможіть |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ось рекомендований Spec ![]() 7300GS є низька кінці карти, як можна бачити з ПІК сказано 6 серії NVIDIA карт, 7300GS приблизно такий же, як 6600GT так що ви повинні мати можливість працювати на високих настройках
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Правда? Як ви думаєте, я буду балотуватися на це просто штраф з усіма деталями і текстури і т.д. на високому? З дозволом 1280x1024. Я хочу дійсно хорошу частоту кадрів теж. Ось моя доповідь System Requirements Lab. Я пройшов мінімальним вимогам, просто чудово, от і доповісти на рекомендовані вимоги: |