![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Im 'vlasništvo problem sa mojim GTA: SA. Greška je: Error Code: -5009: 0x8002801d Informacije o pogrešci: > Kernel \ CABFile.cpp (384) > SetupDLL \ SetupDLL.cpp (1701) Papp: Grand Theft Auto: San Andreas PVENDOR: Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/) PGUID: D417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E $ 10.50.0.125 @ Windows XP Service Pack 3 (2600) BT_OTHER 8,0 Ive 'pokušao ponovo instalirati Installshield.That nije pomoć. Im 'trčanje vanjska strana od mislima .. Ima li itko ovdje zna rješenje. Živjeli, Alari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuci mi kao da je gta / a je instalirana nisu svi Runtime datoteka se učitava, tako da ćete vjerojatno imati loš / izgreben disk
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|