по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

GTA4 Бавно

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Декември, 2008, 20:56
Член Група

Default GTA4 Бавно

gta4 тече бавно за мен играта изглежда е по-бавни обороти / laggy
Old 30 Декември, 2008, 21:55
Номер на групата

Default GTA4 Бавно

Какви са вашите очила? Аз бях чул, че GTA4 е laggy, дори на много висок край компютри. Аз мисля, че сте освободени кръпка, че я поправя, аз не съм сигурен. Трябва да се опитате да откриете някоя.
Old 31ви декември, 2008, 03:48
Член Група

Default GTA4 Бавно

x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx
Old 31ви декември, 2008, 05:32
Член Група

Default GTA4 Бавно

Айв опитвали понижаване на ВЕИ до 1080 все още същата му като му в бавно п / МИГ също Айв опитвали актуализирането ми драйвери за различни тези връзки по-долу

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI един часа

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI един часа

Мисля, че в основата на играта е гадно голям време и ми система isn't че остарелите ми издокарвам писти COD WOW на макс ВЕИ перфектни
Old 31ви декември, 2008, 07:30
MJM
Номер на групата

Default GTA4 Бавно

Чета.

Той не само аз.

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 1-ви Януари 2009 година, 05:19
Номер на групата

Default GTA4 Бавно

Ей robina80 Знам как се чувстваш M8
Като имам GTA 4 за Коледа бях очарован както аз наистина се ползват останалите игри от поредицата, но след чакане възрасти за играта за да се инсталира, и след това да се налага да чакаме още за лепенки за да изтеглите и инсталирате и след това трябваше да отида и да се присъедини към Social Club, (повече време губи)
след Разходен възрасти чакат да играе играта накрая,
Каква DISAPPIONTMENT !!!!!!
игри, забави, когато пеша, много развълнуван, когато кормуване, тя замръзва, когато направя малко повече от това просто да карам
Знам, че моята система може да бъде на възраст в сравнение с някои от тук, но повече от достатъчно, за да играят на игри и обмисля да играе Crysis, farcry 2, торпила, и треската 4.all на високо ВЕИ показва, това е лошо, произведен дивеч / програма от самото начало

Моят съвет DONT BUY IT FOR IT THE PC

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 1-ви Януари 2009 година, 23:15
Член Група

Default GTA4 Бавно

добре DONT тревожи ли didn't отпадъци вашите пари. свикнал съм да те оставя играта бъги така. ако те didn't вече те ще пусне кръпка за играта. Междувременно опитайте се да намалите изготвя разстояние, най-големият убиец на изпълнение
Old 2-ри януари 2009 г, 16:04
Номер на групата

Default GTA4 Бавно

Цитат:
Първоначално Публикувано от ilop12 View Post
добре DONT тревожи ли didn't отпадъци вашите пари. свикнал съм да те оставя играта бъги така. ако те didn't вече те ще пусне кръпка за играта. Междувременно опитайте се да намалите изготвя разстояние, най-големият убиец на изпълнение
Това може би така iIop12 но DONT виждам защо аз трябва да платите с моя твърд спечелените пари за негодни / спуснаха игра, и сега съм принуден да чака за "кръпки", която ще получи "в някакъв момент" да играят в действителност тя
Просто му печалба над качеството на клиента

Old 2 януари 2009 г., 16:07
Член Група

Default GTA4 Бавно

Аз напълно съгласен. Бих бил много ядосан за това, ако се случи с мен Просто казвам не паника. Ако наистина искате, го връща и да получите отлагания 3 или farcry 2
Old 2-ри януари 2009 г, 16:17
Номер на групата

Default GTA4 Бавно

свири farcry 2 в п M8
Не е зле просто се малко скучно на шофиране
Все още има няколко други игри и да се върна прекалено в определен момент
така че мога да чакам, DONT Просто мисля, че трябва да имат предвид този на всички

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. bryan123 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 25-ти август, 2009 10:40
XP толкова бавно мегабайта Windows операционни системи 4 28 Jan 2009 15:17
Im нов тук, моя компютър е много бавен, помогнете crocit Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 2 8 Декември 2008 04:21
Бавно Начало LAN - Защо е това става бавно? sirantonycartwright Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 14 21 Юли 2007 08:31
Всичко това е доста бавно ... jelboy Графика на карти & Монитори 4 12 Юли 2007 05:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc